Доставка на габиони

Срокът за доставка на габионите зависи от техния вид, брой и характеристики. Ориентировъчно срокът за производство и доставка е между 5-10 работни дни. Ако габионите са с нестандартни размери или много на брой, то е възможно срокът да бъде удължен с няколко работни дни.

Доставка за обл. София

  • За област София габионите от Gabioni.eu могат да бъдат получени на място в нашата база в град София, на ул. Околовръстен път № 67 (между Драгалевци и Бояна)
  • Осъществяваме доставка с наш транспорт в област София, както на габиони, така и на необходимите материали за монтаж и инертен материал.
  • В област София можем да осъществим и монтаж на обект.

Доставка на габиони в страната

Доставката на територията на страната може да бъде осъществена по няколко различни начин:

  • Доставка с куриер – Еконт, Спиди, Транспрес или друго по ваше желание. Обикновено по куриерите Еконт и Спиди се изпращат по-малки пратки, основно декоративни габиони. С Транспрес се изпращат тежки и обемни палетизирани пратки до цялата страна. Цените, по които се осъществяват доставките се осъществяват по цени на съответния куриер и техните ценови разписания. Цените могат да бъдат съгласувани предварително с Gabioni.eu.
  • Доставка с транспорт от Gabioni.eu – в зависимост от местоположението ви, количеството и общия обем на габионите ние можем да ви изготвим цена за транспорт с наше превозно средство до ваш адрес.
  • Доставка с ваш транспорт – доставката на габионите може да бъде организирана и лично от вас. Ние ще съдействаме с предаването й на куриера/транспорта, който сте осигурили.

Доставка на инертен материал

Кариерите, с които работим извършват транспорт в рамките на цяла България. При заявка за каменна маса ще получите оферта за транспорт спрямо тарифата на конкретната кариера. Цената се определя спрямо тонажът, разстоянието и вида камион, който ще бъде необходим за извършване на доставката. Важно е да при запитване за доставка на каменна маса да се уточни освен адресът, теренът и състоянието на пътя, тъй като за големи камиони и гондоли е необходимо да има подходящо трасе и достатъчно широки улици за безопасното им и успешно достигане до крайното местонахождение. При невъзможност на голям камион да достигне до съответния обект могат да се изпащат повече на брой по-малки ППС-та.

Срок за изработка на габиони

Срокът за изработка на габионите е минимум 5 работни дни, в зависимост от брой и вид на поръчаните габиони. Наличности на склад на габиони можете да проверите на посочените контакти.