Поръчай лесно декоративни габиони

Smart Metal Group e лидер на пазара с габиони. Не се колебайте и поръчайте висококачествени габиони. Обадете се на тел: +359 876 836 490 или пишете на sales@smartmetalgroup.com, за да се свържете с наш консултант, който ще Ви даде подробна информация за предлагания от нас асортимент. За комфорта на нашите клиенти предлагаме и професионален монтаж на габиони за Софийска област! Извършваме доставка на габиони до всички части на страната

Ефектни декоративни габиони за Вашият двор или градина

Придайте уникален и изтънчен вид на Вашият двор или градина. Възможностите за избор на декоративни габиони са безкрайни, а ние от Smart Metal Group сме готови да бъдем Ваш партньор в трансформирането на всеки един ландшафтен обект в истинско райско кътче. Обадете се на тел. +359 876 83 64 90 или ни пишете на email sales@smartmetalgroup.com, за да отправите Вашите въпроси към нас. Нашите консултанти са готови да Ви дадат пълна информация, както и да изработят персонална оферта за желаните от вас видове и количества габиони. Не се колебайте и променете облика на Вашия двор или градина с декоративни габиони от Смарт Метал Груп!

Какво точно е габион и как може той да бъде декоративен?

Габионът е строителна система с широко приложение. Съществуват множество видове габиони, но всеки един от тях се състои от два основни компонента – мрежа и пълнежен материал. Най-често за производството на габионната мрежа се използва стомана, но могат да бъдат използвани и други метали с декоративни цели. Пълнежният материал типично е от скални късове, като отново съществуват множество разнообразни възможности при целен определен външен вид на габиона.

Освен с правилна геометрична форма, габионите могат да бъдат изработени с различна конфигурация, за да изпълняват и декоративни функции, освен конструктивни. Декоративните габиони намират все по-широко приложение в ландшафтната архитектура, тъй като предлагат невероятни възможности за артистична и художествена изява на ниска цена. Конструкцията на габионите може да бъде изпълнена по различен начин за постигане на максимална удовлетвореност от крайния резултат. Примерите за декоративни габиони са безброй – габиони цветарницигабиони саксиипейки от габионикамини от габионискулптури от габиони. Това, което може да направи един габион декоративен е не само неговата геометрична форма. Конфигурацията и подредбата на пълнежния материал също играе важна роля за декоративния вид на един габионДекоративните габиони са строго индивидуални в зависимост от желания резултат и изискванията на нашите клиенти. Поради тази причина те се изработват по индивидуален проект за декоративни габиони.